PRAKTEK USBN KELAS 12 “Katuangan Urang Sunda”

Assalamu’alaikum warohmatullahi wabarakaatuh

Dinten Jumaah kaping 15 Maret parantos dilaksanakeun praktik USBD basa Sunda, anu jejerna: “Katuangan Urang Sunda”.
Masing-masing kelompok (kelas IPA sareng IPS) nyiapkeun ti kawit resep, balanja, masak dugi ka beresna deui. Alhamdulillah praktikum lumangsung lancar.(Dini 15/03/19)

Author: ar.daqu