Posted in Akademik Umum

PRAKTEK USBN KELAS 12 “Katuangan Urang Sunda”

Assalamu’alaikum warohmatullahi wabarakaatuh Dinten Jumaah kaping 15 Maret parantos dilaksanakeun praktik USBD basa Sunda, anu jejerna: “Katuangan Urang Sunda”. Masing-masing kelompok (kelas IPA sareng IPS)…

Continue Reading